BLOG

TRX cviky do kanceláře, které vás zbaví (nejen) bolesti zad.

Sedavé zaměstnání si odnáší daň v podobě únavy očí, bolestí zad, krční páteře, hlavy. Zápěstí nemůžete ohnout. Při odchodu z kanceláře si připadáte, jako by nás přejel válec. A ještě na vás zpětně zacouval. Únava je znát. “Z čeho můžeš být unavená? Vždyť celý den jen sedíš u stolu a koukáš do počítače?” Jak zůstat v kanceláři celý den fit a odcházet s dobrou náladou?...

Celý článek

Kolik stojí osobní trener v Praze ?

Hledáte-li osobního trenéra, je hledání, že se ptáte sami sebe, kolik by to mohlo stát. Je to běžná otázka, ale odpověď není tak jednoduchá. Cena osobního trenéra se může výrazně lišit v závislosti na mnoha faktorech. V tomto článku se budeme zabývat těmito faktory a pokusíme se vám dát přehled o tom, kolik může stát osobní trenér.

Celý článek
cvičení v lese světlo ovlinuje výkon

Jak LED osvětlení ovlivňuje vaše zdraví?

S moderním stylem života a prací z domova se stává interiér naším hlavním prostorem pro pobyt. Bohužel, nedostatek slunečního světla může mít na naše zdraví negativní dopad.

Celý článek

Jak efektivně zhubnout aneb závislost na jídle která zabíjí

Věděli jste, že existují potraviny, které nás pomalu, ale jistě připravují o zdraví? Většina z nás jich má poměrně hodně v každodenním jídelníčku. Problém je, že když zkombinujete všechny tyhle „dobroty“, dostanete smrtící koktejl. Možná je načase udělat pár změn a v zájmu svého zdraví si začít více vybírat.

Celý článek
PROČ SE VÁM HUBNOUT NEDAŘÍ

PROČ SE VÁM HUBNOUT NEDAŘÍ – JSTE SKUTEČNĚ PŘIPRAVENI NA ZMĚNU?

Možné příčiny, proč se vám nedaří zhubnout. Poznáváte se? Každý rok bývá mnoho z vás na začátku roku odhodláno konečně zhubnout. Dáváte si mnoho předsevzetí, je však otázkou, zda danou změnu chcete skutečně! A jak můžete zjistit, zda změnu skutečně chcete?

Celý článek
Trenér ,Trenér Praha 3, Osobní trenér, online trenér

Pasivita je patologickou nemocí mysli dnešní doby.

Také řešíte své  zdraví ? Kupujete multivitamíny, zdravé sirupy, zelené nápoje, navštěvujete prodejny zdravé výživy. Snažíte se zdravě vařit. Snažíte se zhubnout a být fit.

Celý článek
Na obrázku je muž který neví jak má správně jíst abych zhubl podkožní tuk a potřebuje pomoc od osobního trenéra Petra smáčka který pracuje online

Jak vybrat osobního trenéra v Praze

Pro začátek je důležité znát své cíle a specializaci svého trenéra. Též etické hranice, které nechcete překročit.

Celý článek
Salát na zimu

Zelný salát z červeného zelí a trhané hovězí maso

Zelný salát z červeného zelí, červené řepy a červené cibule posypaný vlašskými ořechy a politý šťávou z pomeranče. Dopřejte si pořádnou dávku vitamínů v téhle výborné kombinaci. Salát se hodí jako příloha k pečenému masu nebo grilovanému sýru.

Celý článek

Varovné signály, které hlásí, že tvůj příjem kalorií je příliš nízký !

Máte neustále hlad? Nemůžete se soustředit na práci, protože stále myslíte na jídlo nebo proto, že vám stále kručí v břiše? I to mohou být projevy toho, že váš jídelníček neobsahuje dostatek kalorií. Studie potvrzují, že chuť k jídlu se při drastickém omezení kalorií v důsledku změn hladin hormonů sytosti a hladu zvyšuje. Nízký příjem kalorií navíc zvyšuje produkci kortizolu, stresového hormonu, jehož vysoká koncentrace může mít vliv na hlad a vyšší koncentraci břišního tuku. V zásadě platí, že pokud je váš příjem kalorií příliš nízký, vaše tělo bude vysílat signály hladu, aby vás donutilo jíst a předešlo hladovění a nedostatku kalorií.A nejen hlad, ale také chutě na sladké mohou značit, že váš příjem není na takové úrovni, na jaké by měl být. Tělo potom ve snaze zajistit si dostatek energie pro své fungování, začne toužit po sladkých, nebo slaných, kaloricky bohatých, ale nutričně méně hodnotných potravinách. Proto lidé, kteří jedí málo, mají mnohem častěji problém s nočními nálety na ledničku a přejídáním, které často doprovází pocity viny a selhání.

Celý článek

Test stresové odolnosti

Každý člověk má v sobě zabudovaného tvůrce stresu, který vynáší soudy typu: „Tohle nedokážu; na to už fakt nemám; to bude fakt průser; jak já budu vypadat; to nemůžu stihnout, i kdybych se rozkrájel.

Celý článek

  • Restartuj své tělo!

    Je vám 30 - 40 let, dřepíte v kanclu a moc se nehýbete.Roste vám břicho a bolí vás záda. Nemáte dost energie pro život a vnoci špatně spíte ? CVIČTE KDEKOLIV, KDYKOLIV A NEDĚLEJTE TO BLBĚ. JE LEPŠÍ CVIČIT ONLINE,NEŽ LEŽET OFFLINE.90 % lidí samo cvičit nevydrží, vy mezi nimi nebudete.

  • Nejnovější příspěvky
  • Rubriky
  • Petr Sedláček 

     

    Život je otázkou priorit. Trvalo mi velmi dlouho, než jsem pochopil tři podstatné věci, které vedou k naplněnému a zdravému životu. Pokud hledáte jak fyzickou, tak psychickou rovnováhu, sport a zdravý životní styl vás k ní dovedou. Mým velkým vzorem je můj čínský mistr Qin Ming Tang, který mě velmi v mém životě inspiroval a za toto setkání jsem vděčný. Možná trocha čínské a moderní magie bude skvělou inspirací i pro vás a váš život.