Udělej si svůj plán zdravého Života

V dnešní době se mnoho z vás zabývá vlastním zdravím a to nás jako specialisty na zdravý životní styl velice těší. Jen pro každého mají slova jako je „ zdravý životní styl jiný význam. Například spousta rodičů upřednostňuje zdraví svého dítěte před svým vlastním a přitom zapomínají na to, že právě děti se učí zdravě žít od svých rodičů. Jinými slovy programujeme jim od narození, že mají dát přednost druhým před sebou!11879057_968308329882824_7867467980903682847_o

Přitom nebude-li zdravého rodiče, nebude ani zdravého dítěte. Jednou velmi důležitou součástí našeho života je pohyb. Některé děti se dnes pohybují málo a jiné naopak hodně. Nacházíme se v paradoxní situaci, kdy chceme, aby se obézní děti hýbaly a zároveň tlumíme hyperkinetické děti amfetaminy! Druhou nerozlučnou věcí spolu s pohybem je strava! Věděli jste, že výrobci dětských výživ mnoho let pomocí sladkých kaší a čajů programují už kojence na cestu „sladké závislosti“? Dětem jsou dnes sladkosti nabízeny pomocí velmi drahé a promýšlené reklamy!

12509151_459915334216888_4622980495954980165_nA přitom právě stravování je jednou z věcí, na které by se měl rodič se svým dítětem dopředu „ dohodnout“. Dnes však máte možnost a volbu! Jestli necháte vše tak jak je a budete tomu nestranně přihlížet, nebo se rozhodnete pro zdravý život, který vám pomůžeme ve společné spolupráci s Vámi sestavit, tak aby vyhovoval vám i vašim dětem. Udělejte si svůj plán zdravého života a sami uvidíte, jakých pozitivních změn můžete dosáhnout vy i celá vaše rodina!!!

Komentáře

  • Restartuj své tělo!

    Je vám 30 - 40 let, dřepíte v kanclu a moc se nehýbete.Roste vám břicho a bolí vás záda. Nemáte dost energie pro život a vnoci špatně spíte ? CVIČTE KDEKOLIV, KDYKOLIV A NEDĚLEJTE TO BLBĚ. JE LEPŠÍ CVIČIT ONLINE,NEŽ LEŽET OFFLINE.90 % lidí samo cvičit nevydrží, vy mezi nimi nebudete.

  • Nejnovější příspěvky
  • Rubriky
  • Petr Sedláček 

     

    Život je otázkou priorit. Trvalo mi velmi dlouho, než jsem pochopil tři podstatné věci, které vedou k naplněnému a zdravému životu. Pokud hledáte jak fyzickou, tak psychickou rovnováhu, sport a zdravý životní styl vás k ní dovedou. Mým velkým vzorem je můj čínský mistr Qin Ming Tang, který mě velmi v mém životě inspiroval a za toto setkání jsem vděčný. Možná trocha čínské a moderní magie bude skvělou inspirací i pro vás a váš život.