Co jste včera nebo dnes udělali pro své zdraví?

Možná Vás teď něco napadá, třeba jste měli zdravou snídani, nebo jste si byli zacvičit. Problém je, že většina lidí neumí tyto věci správně spojovat a vyvažovat. Dělají vše napůl, nebo pro své zdraví nedělají nic. Problém řeší až když je pozdě, jsou nemocní a bez energie.

Jmenuji se Petr Sedláček a se svou ženou pomáháme lidem odstraňovat příčiny nadváhy, aby se cítili zdravější a šťastnější.

Vím, že pro mnoho žen je těžké začít se zdravým životním stylem, zejména po mateřské dovolené.

Má žena by se ráda s Vámi podělila, o to jak začínala po mateřské sama.

Ke konci mateřské, jsem byla v jednom kole, mnoho starostí a práce kolem malé Natálky, no znáte to. Neměla jsem na sebe čas a cítila jsem se bez energie. Během mateřské jsem přibrala pět kolo a pohled do zrcadla také nebyl nic moc. Rozhodla jsem se, že s tím něco udělám. Začala jsem běhat. Při prvním běhání jsem neřešila co si vzít na sebe. Neutušila jsem, jak důležité je mít vhodnou obuv a správné oblečení. Oblékla jsem si těžkou mikinu, která byla po ruce a vyběhla jsem. Po pěti kilometrech mě bolelo celé tělo. Špatné oblečení Vám nedovolí správný pohyb a tělo nemůže dýchat. Sport Vás nebude tolik bavit a nebudete se cítit dobře.  Proto je důležité vždy vybrat vhodné oblečení pro sport.  Doporučuji věnovat zvýšenou pozornost tomu, co si na sport obléknete. Budete mít tak větší nadšení z pohybu. Vhodné oblečení je jeden z mála potíží, se kterými se budete potýkat. Proto je lepší se svěřit do rukou odborníka. Ušetříte tak spoustu peníze a času.
Většina lidí začíná s hubnutím sama a zprvu jde vše dobře. Po nějakém čase se však začnou objevovat překážky. Tělo už nereaguje tak, jak byste chtěli, nebo spíš potřebovali a v této chvíli to většina lidí vzdá. Netuší totiž, co mají dělat, jelikož nerozumí celému procesu. Nakonec končí nejen neúspěchem, ale zpomalí si i metabolizmus. A to je jeden z důvodů proč váhu naberou okamžitě zpět.

Zkuste se zamyslet nad touto věcí:
Pokud se vám rozbije auto – Budete ho opravovat sami? Nebo na něm vykonáte pouze základní údržbu?
Pokud byste s opravou začali sami, trvalo by vám to hodně dlouho, ale možná byste auto na konec opravili. Pokud by byl problém závažnější, nikam byste se nedostali.
Tohle dobře víte, a proto se do podobných akcí ani nepustíte.

To mě přivádí k další otázce, proč se snaží většina lidí měnit svou postavu (hubnout), jen na základě neúplného manuálu a v některých případech dokonce úplně bez něj.

To je pro vás vaše auto cennější než vaše tělo……

 

Komentáře

  • Restartuj své tělo!

    Je vám 30 - 40 let, dřepíte v kanclu a moc se nehýbete.Roste vám břicho a bolí vás záda. Nemáte dost energie pro život a vnoci špatně spíte ? CVIČTE KDEKOLIV, KDYKOLIV A NEDĚLEJTE TO BLBĚ. JE LEPŠÍ CVIČIT ONLINE,NEŽ LEŽET OFFLINE.90 % lidí samo cvičit nevydrží, vy mezi nimi nebudete.

  • Nejnovější příspěvky
  • Rubriky
  • Petr Sedláček 

     

    Život je otázkou priorit. Trvalo mi velmi dlouho, než jsem pochopil tři podstatné věci, které vedou k naplněnému a zdravému životu. Pokud hledáte jak fyzickou, tak psychickou rovnováhu, sport a zdravý životní styl vás k ní dovedou. Mým velkým vzorem je můj čínský mistr Qin Ming Tang, který mě velmi v mém životě inspiroval a za toto setkání jsem vděčný. Možná trocha čínské a moderní magie bude skvělou inspirací i pro vás a váš život.