Jak efektivně zhubnout aneb závislost na jídle která zabíjí

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Věděli jste, že existují potraviny, které nás pomalu, ale jistě připravují o zdraví? Většina z nás jich má poměrně hodně v každodenním jídelníčku. Problém je, že když zkombinujete všechny tyhle „dobroty“, dostanete smrtící koktejl. Možná je načase udělat pár změn a v zájmu svého zdraví si začít více vybírat.

Zatímco ještě před 50 nebo 60 lety bylo jídla mnohem méně a na nějaké složení se moc nehledělo, protože lidi byli rádi, že mají co jíst, dneska zažíváme druhý extrém. A vůbec to není dobré.

Ten pocit, že máme plné obchody jídla a nejrůznějších jeho druhů, je z principu skvělý. Netrpíme hlady, stačí přejít ulici, nabrat si, co potřebujeme, a lednička a spíž jsou zase plné. Nejen toho, co nás zasytí, ale i toho, na co máme chuť. A co je chuť? Zhýčkanost, která vůbec není nutná. Další štěstí je, že jsme na té části zeměkoule, kde jídlo opravdu máme. Je skoro nepředstavitelné, že v některých afrických zemí i dnes zemře až 700 lidí denně hladem. A my? My jsme na jídle nezdravě závislí a děláme si z něj zábavu.

Zásadní je pravidelný denní režim. V něm hraje klíčovou roli čas jidla a čas spánku a vhodný poměr odpočinku a fyzické aktivity.

Důležitá je i síla trávicího systému, která ukazuje, jak to, co jíme, bude stráveno a přeměněno na živiny a energii. Zásadní jsou v procesu zažívání tři faktory: jak jíst, kdy jíst a co jíst. Dobré trávení podporuje způsob, jakým způsobem jíme a v jakém prostředí. Vyžaduje klid, prostor, úplné soustředění na jídlo. 

Je to jen na nás. Za své zdraví neseme zodpovědnost především my samotní. Život je velmi krásný na to, abychom si jej díky nevhodné životosprávě zkrátili třeba o 20 let. 20 let, které můžeme prožít jakkoli, plni elánu, snů a síly.Představte si své tělo takové, jak o něm sníte.

Představte si v živých barvách sami sebe uprostřed jednoho ze slunečných dnů takového života. Rozhlédněte se kolem sebe, vidíte tu nádheru? Slyšíte zvuky na pozadí toho krásného dne? Vaše tělo je konečně hubené a vy máte spoustu energie. 

Cítíte vůni toho jedinečného okamžiku? Možná i vnímáte někde uvnitř sebe pocit lehkého brnění, tepla nebo jen cirkulaci energie – ano, to je ten pocit štěstí. Pocit naplnění z toho, že žiju vlastní život v novém těle.Chcete to tak? Stačí kliknout na tlačítko, váš ráj je blíž, než si možná myslíte.

Že to jsou jen myšlenky? Prakticky všechno kolem Vás bylo kdysi nejprve myšlenka. Vydejte se se mnou na cestu za lepší postavou. Přesvědčte se, že realizovat vlastní sny může být jednodušší, než se na první pohled zdá, víte-li, jak na to.

Život obézních lidí nebývá naplněný. Stejně frustrující jsou jejich vztahy s partnery .Přijměte pozvání na cestu , která vám dopřeje proměnit vaše sny v realitu. Umožní vám poznat vaše tělo a získat spoustu energie do života.. 

Program vám ukáže, jaký dopad mají myšlenky na tělo a jeho chemii. Myšlenka dokáže změnit chemii mozku a ta následně mění chemii celého těla. Myšlenky jsou způsob, kterým vytváříme vlastní realitu.

Necítíte právě nyní ten správný okamžik se rozhodnout a jít do toho? Na začátku je vždy myšlenka, nestačí však jen přemýšlet. Udělejte to !

Právě teď ! Může vám to změnit život….

Komentáře

  • Restartuj své tělo!

    Je vám 30 - 40 let, dřepíte v kanclu a moc se nehýbete.Roste vám břicho a bolí vás záda. Nemáte dost energie pro život a vnoci špatně spíte ? CVIČTE KDEKOLIV, KDYKOLIV A NEDĚLEJTE TO BLBĚ. JE LEPŠÍ CVIČIT ONLINE,NEŽ LEŽET OFFLINE.90 % lidí samo cvičit nevydrží, vy mezi nimi nebudete.

  • Nejnovější příspěvky
  • Rubriky
  • Petr Sedláček 

     

    Život je otázkou priorit. Trvalo mi velmi dlouho, než jsem pochopil tři podstatné věci, které vedou k naplněnému a zdravému životu. Pokud hledáte jak fyzickou, tak psychickou rovnováhu, sport a zdravý životní styl vás k ní dovedou. Mým velkým vzorem je můj čínský mistr Qin Ming Tang, který mě velmi v mém životě inspiroval a za toto setkání jsem vděčný. Možná trocha čínské a moderní magie bude skvělou inspirací i pro vás a váš život.